sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Kävin Turussa :)

Vaikka lauantai-aamuna vielä pähkäilin että lähenkö vai en, niin päätin lähteä. Oltiin sovittu että Sami (nimi muutettu) hakee mut yhdeltä ja suunnataan auto Turkuun. Jännitti ihan sairaasti!!! Se soitti kun oli matkalla ja voi hitto et sen ääni oli porno :D
Menin kapsäkkini kanssa parkkikselle ja halattiin. Juttu lähti luistamaan ihan samantien. Ihan hirmu mukava tyyppi ja naurettiin paljon. Turussa ei kauheesti ollut aikaa hengailla yhessä kun se lähti sinne häihin. Kyseli kovasti että haluunko mä että hän tulee aikasemmin takas että mulla ei oo yksinäistä. Sanoin että on siellä niin pitkään kun haluaa ja on hauskaa, et tiesin mihin lähin mukaan.
Mä join pari kaljaa autossa ja korkattiin kuohari hotellissa, höpöteltiin ja toinen valmistautu bileisiin. Sami lähti sit sinne häihin ja mä lähdin ostaa äitille lahjaa.
Oli aika kurja ilma kun sato vettä ja oli kylmä, niin ei hirveesti huvittanut maisemia kattella. Kävin mä hesessä syömässä ja sit ostin lonkeroo ja lakuja hotellille. Menin sit kämpille ja otin päiväunet :)
Heräsin ja könysin suihkuun. Korkkasin lonkeron, surffasin netissä, katoin telkkaria ja kampasin naamani.
Sami laitteli viestiä aina sillon tällön et miten mulla menee. Söpöä. Kymmenen jälestä lähin baarikierrokselle. En tiiä johtuko musta vai onko Turkulaiset vähän sisäänpäinlämpiävää porukkaa. Tunsin itteni spitaaliseks kun parissa paikassa kysyin että saako pöytään istua seuraks, niin katottiin vaan nenänvartta pitkin eikä ees vastattu. Tuli kurja olo :(
Sami tuli sitten sinne vikaan baarin missä olin, käytiin hakee snägäriltä safkat mukaan ja mentiin hotellille.
Mä sanoin sille että hotellihuone, mies ja minä - ei oo vaihtoehtoja ku työntää sängyt yhteen että mä pääsen kainaloon :D Ja se suostu. Mitään pusuttelua kummempaa ei tapahtuntu. Mieli ois kyllä tehny ;)
Sitä on yks mimmi kohdellut tosi paskasti ja se oli aika rikki siitä :/ En mä ajattele nyt mitään romanttisia tulevaisuuden suunnitelmia meistä. Ihanaa oli nukkua sen kainalossa, siinä oli hyvä olla.
Aamulla noustiin ennen kymmentä ja koska mä en pysty syömään heti herättyäni, meni Sami yksin aamiaiselle. Mä kävin sillä välin suihkussa ja menin takas petiin. Kun se tuli takas, niin pyysin että tulis hetkeks vie pitää musta kiinni ja sehän tuli :)
Autossa koomasin ja melkein nukuin, pyysin anteekskin kun musta ei ollut sille seuraa. Se oli jotenki niin lutunen. Mä kun istuin etupenkillä ilman kenkiä risti-istunnassa, se laitto kätensä mun reidelle ja jätti sen siihen. Mä niin tykkään tommosesta koskettelusta, tulee tunne et toinen tykkää (vaikka vaan kaverina) ja välittää.
Turun motarillahan on ne tunnelit, siinä pisimmän tunnelin suulla nauroin Samille et mua pelottaa et sen pitää ottaa mua kädestä kiinni :) Se piti ja piti niin pitkään kunnes käännyttiin huoltoasemalle pissalle :D
Sanoin sille sit et saako sitä joskus ruinata leffaseuraks ja se sano et tietty.
Musta ois kyllä tosi mukavaa tutustuu Samiin vie parmmin, siis ihan vaan kaverina. Mä diggasin siitä :)

Sisko tuli hakemaan mut kotoa ja sit käytiin hakee sen mies + muksu jonka jälkeen äiti ja mentiin ravintolaan syömään. Paikalla oli myös siskoni miehen vanhemmat. Pikkasen paino uni luomia safkan jälkeen ja jälkkärikahvit mentiinkin äitille juomaan. Ja siinä välissähän mä kerkesin ottaa äitin sängyssä taas pienet tirsat :D
Kiva päivä ollut tämäkin!
Rahahuolet painaa mieltä ja edelleen metsästän edullisempaa asuntoa. Mä rupeen oleen kohta epätoivonen :( Mä en oikeesti pysty enää asumaan tässä, mulle ei jää laskujen maksujen jälkeen kun ihan välttämättömimpään rahaa ja tunnen todella suurta syyllisyyttä tostakin Turun reissusta. Tää on ihan perseestä :(

Töissä tarvii painaa vielä ens viikko niska limassa duunia ja sit työkaveri tulee lomalta. Luojan kiitos. Viime viikko oli rankka eikä yhtään helpottanut tää flunssa. Vieläkään en oo terve, mutten liian sairas jäädäkseni saikullekkaan. Mun on vaan jaksettava. Salille ja lenkille tekee mieli, mutta mun on parannuttava ensin ettei olo pahene.

Kohta vähän popcornia ja nelosen leffan pariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti