keskiviikko 24. helmikuuta 2010

No more sohvaperuna!

Ihan tappopäivä taas. Työkaveri edelleen kipee. Tosin mitään ilmotusta ei tullut että ei tule töihin, ei siis niin minkäänlaista. Ihme käytöstä tosiaan...
Kauhee kiire kokopäivän ku hoidin kahden ihmisen hommat ja sitten oli vielä sen uuden ohjelman opettelua. Tällä viikolla se pitäs saada kokonaan käyttöön. Wohoo :)
Luulin et oisin ollut ihan yhtä väsynyt kun eilenkin mutta töistä kotiin kävely piristi kummasti. Ysti soitti ja pyys kylään ja syömään :) Ja sehän sopi. Kävin kotona kääntymässä sen verran että otin lakanat petivaatteista ja vein petivaatteet parvekkeelle tuulettuun, imuroin ja vaihdoin salikamat päälle. Ystille mennessä kävin kaupassa ja sit reiluks pariks tunniks ystin luo. Sen muksut on niin ihania! Mä voisin vaan halailla ja pussailla niitä <3
Sieltä lähdin sit salille ja ihan hyvin jaksoin treenata. Hymyilytti kokoajan kun lopuks venyttelin. Mä tein sen, mä menin sinne ja treenasin :)
Kun tulin kotiin niin kävin tietty suihkussa. Safkaks tein lihapullia, tsatsikia ja salaattia. Nam. Just muuten söin ja voisin ottaa vielä lisää, oli niin hyvää!

Ihan pelkkää diipadaapaa tää teksti mutta aivot on ihan puuroa :D Ihan kohta meen nukkumaan, ihanan terve väsymys :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti