maanantai 22. helmikuuta 2010

Back on business

Reissu oli ihan mahtava. Mitä nyt kiukuttelin K:lle ekaks laivalla :D Purin turhautumista työviikon ja menkkojen takia ja mikä kaikki nyt mieltä painokaan..
Lähettiin K:n kanssa siis samaa matkaa "loman viettoon". Käytiin moikkaamassa tuttuja, syötiin hyvin ja vähän juotiinkin. Vietettiin laatu-aikaa keskenämme ja puhuttiin tulevaisuudesta, menneisyydestä ja nykyisyydestäkin. Mikään ei meidän välillä ole muuttunut mutta jotenkin on todella rauhallinen olo. Tunne, että jos meidän on tarkotus olla yhdessä niin se tulee tapahtumaan. Edelleen mennään kuten tähänkin asti.
Tuntuu että me molemmat ollaan muututtu siitä mitä oltiin. Musta tuntuu että ne asiat mitkä toisessa ärsytti eniten, niin niistä ois kulunut se pahin särmä pois. Pikkujutuista mistä saatiin joskus ihan mieletön tappelu aikaseks. Mä ainakin oon oppinut itsehillintää, sen että ei oo niin nokonuukaa siivooko toinen kahvikupin olkkarin pöydältä heti juomisen jälkeen pois vai vasta tunnin päästä. Pikkujuttuja jotka kasvo mein suhteen aikana järjettömiin mittoihin.
Se on aina kun ollaan K:n kanssa vietetty pidempi aika yhdessä, on tosi haikee erota. Tuntuu tyhjältä. Siinä on vaan niin hyvä olla ja se tuntuu oikeelta olla siinä.

Jep, et semmoset mietteet tällä kertaa :D

Se Mies osottautuki aikamoiseks tapaukseks. Pelimies mikä pelimies ja tais olla vaan pillu mielessä :D Ei tarvii siis sitä ainakaan treffata. Mut pari muutakin treffikutsuu on pukannut..

Tänään meen töiden jälkeen salille. Viime viikolla en sit käynyt kertaakaan ja olo on sen mukanen. Läski. Pakko päästä juoksemaan, kroppa kaipaa sitä just nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti