lauantai 31. heinäkuuta 2010

Eilinen meni mukavasti, päivä siivoten ja illalla Koo tuli tänne. Syötiin nachoja ja juotiin lonkeroo. Käytiin jopa yhdella paikallisessa :)
Ilta meni lähinnä Koon elämän ruotimiseen. Tuntuu niin pahalta nähdä kuinka onneton mun rakas ystävä on. Sen suhde toiseen mieheen on kestänyt kohta jo kaks vuotta. Kaks. Ihan sairasta :( Me on puhuttu, väännelty ja käännelty asiaa Koon kanssa koko tää aika. Koo on onneton kotona, ei rakasta miestään kuten vaimon kuuluis ja kaipaa sitä toista jatkuvasti. Ja kun on sen toisen kanssa, tuntee syyllisyyttä et pitäis olla kotona eikä pettää. Koolla on koko ajan paha olla ja se näkyy.
Mä en voi kun kuunnella ja yrittää tsempata. Joo, mä sanon mielipiteeni ja joskus liiankin kärkkäästi. Piti tänään ihan laittaa Koolle viesti et toivottavasti en loukannut sanomisillani. Mua vaan turhauttaa ystävän puolesta. Koo sanoo että hän ei rakastan miestään vaikka se toinen jäiskin pois kuvioista. Miks vitussa ei sitten lähe menee??? Joo, heillä on kaks lasta mutta lapset pärjää kyllä. Niillä on kuitenkin kaks ihanaa vanhempaa jotka haluu muksuilleen parasta. Mikä ois parempaa kun että vanhemmat ois molemmat onnellisia, vaikka sitten eronneina?
Kädet on taas paskana, pientä vesikelloa täynnä ja yöllä heräsin monesti siihen että raavin sormien välejä.. Great :(

Joo, siihen meni eilinen. Tänään oon kattonut parit leffat. Toisen ihan telkkarista ja toisen painajaisen muodossa kun otin päiväunet. Heräsin omaan itkuuni.. Siitä lähtien on ollut ihan hömelö fiilis ja vähän ahistavakin. Unesta en muista mitään paitsi sen ahdistavuuden. Äh.

Mun pitäis pakata.. Huomenna lähen systerin ja sen perheen kanssa Savonlinnaan sukuloimaan. Ollaan vuokrattu kylläkin mökki Punkaharjulta ja sieltä reissataan sit sukuloimaan jne. Ihana päästä himasta pois hetkeks. Tiedossa rakkaita ihmisiä, uimista, auringon ottoa, kirppiksiä ja vaikka mitä. Miks mulla sit on niin kakka olo? Jotenki yksinäinen. Taas vaihteeks :(

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne, yksinäisiin oloihin. Ehkä ne johtuu siitä unesta? Jotkut unet vaikuttaa mielialaan parikin päivää, ennenkuin häipyvät kokonaan päästä pois.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tsempit tulee aina tarpeeseen :)

    Jostain syystä sun toinen kommetti hävis taivaan tuuliin vaikka hyväksyin molemmat kerralla. Mikä tätä bloggeria taas oikeen vaivaa :/

    VastaaPoista