lauantai 23. tammikuuta 2010

Messuille mars

Eilen töiden jälkeen söin ja kävin päiväunille. Onnneks laitoin kellon soimaan ja heräämisen jälkeen tarkistin mihin asti sali on auki. Shit, tuli kiire. Se meni jo kasilta kiinni joten otin iisisti ja hölkkäsin puoli tuntia ja vedin soutulaitteella 10 min. Muuta en kerennyt. Mut tulipahan käytyä ja sain hyvän mielen.
Tänään kävin ihan nostamassa rautaa mutta kahvakuulan etuheilautus jää multa jatkossa väliin. Taas tuntu niin paha vihlasu selässä et jäi taas selkä ja vatsalihasten treeni väliin. Ei vaan pysty :( En ota nyt mitään lääkkeitä, otan iisisti ja katon kuin käy. Huomenna ois tarkotus mennä taas juoksemaan. Pliis, pliis anna mun selän olla kunnossa.

Koska kävin aamusella salilla, kerkesin hyvin ottaa tänäänkin päiväunet :) Sit oonkin kattonu yhen leffan ja siivoillut. Nyt ois kohtapuoliin tarkotus lähtee matkamessuilla piipahtaan ja moikkaa entisiä työkavereita.

K:n kanssa juteltiin eilen pitkään. Se ois halunnut nähdä ja tulla mun luo mutta mä sanoin ei. Aina kun se täällä on ollut, mulle jää kurja ja apaattinen fiilis kun se on lähtenty. Tulee sen jälkeen yksinäinen olo. Sitä en halunnut ja ihana rakas K ymmärsi täysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti