lauantai 16. tammikuuta 2010

Äh

Ottaa päähän. Tänään piti olla ne pulkkamäkitreffit juipin kanssa. Kiva ois ollut muutama sana vaihtaa ihan puhelimessa (annoin eilen juipille numeroni), kattoo että luistaako juttu muutekin kun meilitse. No vittu, mitään ei oo kuulunut eilisen jälkeen. Ei mitään. Onse ny perkele ettei voi suoraan sanoo et meni pupu pöksyyn, ei kiinnostakkaan, tuli este tai mitä tahansa muuta. Vituttaa tommonen munattomuus. Ei se että ei ollutkaan treffejä vaan se että ei voinut edes ilmottaa, se pännii eniten. Tommosesta jää paska fiilis. Laitoin sille sit vaan meilin et ei tainnut sit pulkkamäki tai seura kiinnostaa. Ei oo vastannut mitään..

Eilisissä tupareissa oli hauskaa. Hyvää seuraa ja mielettömän hyvää ruokaa. Lähettiin sieltä sitten baariin jossa viihdyin reilu pari tuntia. K on tän viikonlopun suomessa ja sen yks kaveri tuli kans tänne. Olivat eilen sit lähellä olevassa baarissa ja ennen kotiinlähtöä kävin niitä moikkaamaassa. K:n kaveri oli vähän väsynyt ja mietittiin et tulisivatko mun luo yöks vai menevätkö bussilla K:lle. Sanoin sit et mä haluun herätä yksin joten passitin ne bussipysäkille :) Sovittiin et K tulee huomenna mun luo sit illalla ja varmaan jää yöksikin.

Nyt on vähän yksinäinen olo. Laitoin just saunan lämpiämään ja aattelin hemmotella itteeni kropanhoidolla ja kasvonaamiolla.. Tekis mieli laittaa Hepulle viestiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti