perjantai 25. joulukuuta 2009

Joulupäivä

Jouluaatto oli ihana. Paras! Hyvää ruokaa, rakasta seuraa, glögiä, muksujen intoa ja jännitystä joulupukista, hyvää ruokaa, sing staria, rock bandiä ja mainitsinko jo hyvän ruuan :)
Joulupukin kolkutettua oveen, muksut kirmas sohvannurkaan jännittyneinä odottamaan lahjojaan. Pukki tuli ja yks muksuista auttoi jakamaan lahjat. Muksut laulo joulupukille laulunkin ♥
Joulupukki kysyi että uskaltaako joku tulla syliin istumaan niin minähän sit intouduin ensimmäisenä! Parit hassut kuvatkin tuli muistoksi :)

Ystin naapurissa asuu K, siis sillon kun on Suomessa. Sen muksu ja muksun äiti oli täällä myös. Nähtiin pikasesti. Näin ne ekaa kertaa. Tunteet tuli pintaan ja itku. Sillä hetkellä sattu niin paljon, ahdisti ja tuntu etten saa henkeä. Meidän piti saada se lapsi yhdessä. Niin se K:kin sanoi. Me yritettiin kuitenkin vuosi sitä lasta, ei tapahtuntu mitään. K rakastaa lastaan, mutta siitäkin jollain tavalla tuntuu pahalta, kun ei saanut sitä rakastamansa naisen kanssa. Minun.
En näyttänyt K:lle kuinka pahalta tuntui, sanoin että lapsensa on kaunis sekä toivotin lapsen äidille hymyillen hyvää ja rauhallista joulua. Itku tuli myöhemmin, siskoni ja ystäväni halauksessa. Itku teki hyvää, puhdisti. Tiesin että näin sen vaan kuuluu olla, jostain syystä.

Pari tuntia tuosta, laitoin Hepulle hyvän joulun toivotusviestin ja sanoin että jos on maisemissa (tiesin ettei vietä joulua, mutta on ehkä töissä) niin tulee toki kahville joulupyhinä. Soitti :) Tuli illalla hakemaan mut ystiltä ja meillä jouluaattoilta jatkui kivoissa merkeissä mun luona ;)
Heppukin viihtyi, sanoi että ehkä paras jouluaatto aikoihin. Niin, mitäpä sinkku oikeesti tekis ellei vietä aattoa esim perheensä kanssa tai vaikka töissä. Monet sinkut ehkä päivän sukuloi tms mutta ilta on yksinäistä aikaa. Mä tiedän monta tuttua jotka suuntas aattona baariin. Ihan kuten minäkin viime vuonna. Tää oli kyllä monta kertaa ihanampi aatto kun viime vuonna, ei tarvinnut olla yksin ja sai nukkua mukavan ihmisen kainalossa :)

Tänään Heppu heitti mut mun ystävälle kahville ja jatkoi matkaansa töihin. Höpöteltiin ystin kanssa pari tuntia ja sit tulin kotiin päiväunille. Nyt on sauna lämpiämässä ja illan suunnitelmat avoimet. Ehkä mä vaan olla möllötän sohvalla :)
Kroppa on edelleen ihan jumissa ja huomenna pitäs mennä taas salille. Auts. Jos ny alkuun lämmittelis kunnolla ja kattois miten kroppa kestää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti