torstai 16. syyskuuta 2010

Positiivisuusviitta is bäk

Jostain sain taas revittyä iloa elämään ja aamulla hymyilytti auringonpaisteessa.
Töissä oli v*tunmoinen kiire, kuten aina ja esimies v*tutti kuten aina. Jaksoin silti hymyillä ja se kuulu asiakkaille äänestäkin koska kiitosta tuli :)

Ja sit ehkä se, mikä sai hymyn korviin oli yllättävä viesti Koolta. Sen duunissa on asiakaspalvelijan paikka auki. Ja kun näin sen ilmotuksen, tiesin et sinne oisin hakenut ilman Koon vinkkaustakin!!! Eli tässä nyt jännätään pääsenkö haastatteluun, hakemus nimittäin lähti lähes samantien. Ja erittäin mukavaa tästä tekee myös se, että henkilö kenelle hakemuksen laitoin on istunut mun luona kerran iltaa ja me tultiin ihan sairaan hyvin juttuun. Ja se oli sanonu Koolle et ehdottomasti Miss Nutcase tänne meille :D
Et jos se jostain kiinni jää (näin positiivisesti ajateltuna) niin rahasta. Liian pienel palkal mä en vaan voi mennä tai muuten menetän tän kämpän.
Mut ei saa nuolasta ennenku tipahtaa eikä murehtia turhaan. Nyt jännitetään!

Töiden jälkeen tein omenapiirakkaa ja Koo ja muksut tuli kahville ja mehulle sitä nauttimaan. Loput vien töihin koska mulle riitti se yks pala.
Ja kävin tänään salillakin ja käsivarret huutaa hoosiannaa. Oli hyvä reeni. Nyt kun sais ton makkaran tosta vyötäröltä pois niin upeeta :)

Ja hei, huomenna on perjantai!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti