sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Pidä ittes kiireisenä

Näin se on.

Torstaina tuli systeri, Koo ja muksut yökylään. Katottiin Ice age 3, tehtiin tortilloja ja pitsaa, saunottiin ja höpötettiin (jossain vaiheessa iski paha olo ja menin salaa itkemään makkariin ja avauduin tänne).
Perjantaina leivottiin yhen muksun kanssa muffinsseja, kävin kavereiden kanssa lounaalla keskustassa, jonka jälkeen kotiin päikkäreille ja sit lenkille, illalla katoin pari leffaa.
Eilen kävin salilla, sain huiviprojektin valmiiks ja uppouduin taas leffojen ihmeelliseen maailmaan.

Tänään oon siivonnut vaatekaapit, eteisen kaapit siivouskaappia myöten, imuroinut ja pyyhkinyt pölyt sekä pessyt vessan ja kylppärin. Kuka pesis vielä noi ikkunat???
Piti lähtee isän luo syömään mut hupsista saatana, Myy soitti ja kysy et kai tänään tuun heille. Tä?
Jep, oon sit onnistunu unohtaan kummipoikani synttärit :( Ei siis oo lahjaa eikä kaupatkaan oo auki. Just my luck.
Myy oli koko viime viikon työmatkalla joten ei oo vaihdettu ku parit tekstiviestit. Jos se ois ollut täällä niin varmaan oltais synttäreistä puhuttu ja lahja ois hankittu.
Onneks Myy on ihana ja sano että ei mua lahjan takia oo sinne pyydetty :) Kummipoika saa lahjansa siis myöhemmin :D Jospa vaikka kävis ostaa lankaa ja neulois sille kevätpipon? Oisko hyvä?

Tänään tosiaan kolmen maissa sit Myyn luo ja iltasella Koo tulee ehkä tänne. Toivottavasti tulis. Jos ei tuu, niin mä lähden lenkille. Ja rupeen opettelee sitä pirun nurjaa neulonnassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti