lauantai 17. huhtikuuta 2010

Ex tempore

Eilen kävin töiden jälkeen lähetyskirpulla tekee löytöjä! Kahdet farkut ja paita 3€:lla :)
Toisista farkuista tulee shortsit ja jos toisissa lahkeenpituus riittää saumat avattuina, ni ne jää pitkiksi. Molemmista täytyy ottaa vyötärökaitale pois ja laittaa vyölenkit paikoilleen mut ei mikään iso homma ja sit mul on kahdet uudet housut.
Kävin salillakin ja tein keski- ja yläkroppatreenin. Nyt on ihanan kipeet lihakset. Täytyy tänään venytellä vielä kunnolla. Illalla varmaan yritän päästä lenkille, vaikka vaan kävelemään ja huomenna sit vois olla salipäivä.

Myy soitti mulle joskus viiden aikaan et saako hän ja yks kaverinsa tulla mun luo. Totta helvetissä mulle seura kelpas. Tulivat sitten kuuden maissa, otettiin siinä parit kaljat ja jauhettiin paskaa :D Myyn miehen sisko soitti ja kysy saako hänkin tulla. Tervetuloa :D Ja loppujen lopuks tänne tuli vielä Myyn miehen siskon poikaystäväkin.
Hitto et oli kiva tommonen ex tempore ilta. Käytiin tossa naapuripubissa yhdellä ja tulin ajoissa kotiin kauneusunille.
Aamulla heräsin pirteenä jo ennen ysiä ja tänään oon saanut partsin kevätkuntoon. Pesin ikkunalasit, laitoin kuivuneet kanervat roskiin ja istutin orvokit ruukkuihin sekä imuroin lattian ja pyyhin parvekkeen pöydän. Nyt on hiano :)

Huomenna mennään siskon kanssa yhen tutun luo käymään ja jos vihdoin saisin sen polkupyörän :)
Ens viikolla on sit silmälääkäri. Puolvuotistarkastus kun mulle tehtiin se laserleikkaus. Hämäränäkö on huono ja jos on väsyneet silmät niin tarkennus vaatii työtä. Saa nähdä mitä se lääkäri sanoo.. Välillä tuntuu et näkö ei oo niin hyvä kun pitäis. Hmmm.. No, jos tarvis on, niin uusintaleikkaus kuuluu hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti