maanantai 28. kesäkuuta 2010

Vapaapäivä!

Juhannus oli ihan mahtava. Ilmatkin suosi ja uskaltauduttiin jopa järveen pulahtelemaan saunomisen lomassa. Tuli syötyä vähän liikaa mutta juotua just sopivasti :)

Lähettiin siis siskon ja sen miehen kanssa torstaina ajeleen ja vältyttiin suuremmilta ruuhkilta. Käytiin kaupassa matkan varrelle ja viiden pintaan oltiin jo perillä. Vaihdoin heti biksut päälle ja liityin mimmien seuraan laiturille <3

Aamusin heräiltiin rauhassa, syötiin aamupala ja touhuttiin omiamme, höpöteltiin, poltettiin liikaa tupakkaa ja naurettiin muksuille. Safkat tehtiin yhdessä ja kaikki otti osaa siivoukseenkin. Oli niin mukavan rentouttava jussi että ei mitään rajaa :) Oli haikee olo eilen lähteä takas kotiin päin ja ei yllättänyt mua yhtään, että illalla ahdisti ihan vitusti olla taas yksin..
Mun flunssa senkun jatkuu ja se on kyllä verottanut voimia ihan liikaa. Tiiä pitäskö tässä kohta könytä lääkäriin kuunteluttaan keuhkot ja tutkituttaan poskiontelot..

Huomenna on tiedossa tiukkaakin tiukempi työpäivä koska tänään kukaan ei tee mun töitä. Mut tänään mä vielä nautin ja rentoudun!

Ulkona paistaa aurinko ja on kuuma. Koo on lomalla mut tuskin lähtee rannalle kun vietti koko viime viikon sie mökillä. Mut jos tästä suunnattais vaikka Jumboon shoppailee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti