perjantai 19. marraskuuta 2010

Kappas

No jopas oon ollut laiska kirjottelee. Eikä nytkään huvittais :D
Kävin äsken tekee tunnin lenkin ja nyt himottaa vaan vetää peitto korviin ja pötkähtää sohvalle oikoselleen kattomaan leffaa.

Vaihteeks tämmönen rauhallinen kotiviikonloppu kun viime perjantai menikin tyyliin "oho - tais tulla otettuu yks liikaa ja lauantai meni posliinia halaten".
Kaverin kaverilla oli synttärit ja käytiin juhlistamassa tuota merkkipäivää semmosessa baarissa mihin ei tarvii toiste mennä. Ei, en tehny mitään tyhmää (mitä nyt join itteni tuiteriin ja pussailin jonkun 25-vuotiaan pojankoltiaisen kanssa. Helvetti sentään :D ) mut tunsin itteni vähintään eläkeläiseks kun siellä pyöri semmosia 12-vuotiaan näkösiä pissiksiä. Yök. Oli sit eka ja vika kerta tossa baarissa.
Mut kiltisti tuli kaverin kundikaverin kyydillä yksin omaan sänkyyn unille :)

Lauantaina maailman pahimmassa krapulassa tuli pelastus. K laitto viestiä et kelpaisko sauna ja kainalo. Todellakin. Kuuteen siinä meni kunnes kykenin liikenteeseen... Tilattiin K:n kanssa safkaa, katottiin elokuvaa ja puolessa välissä mä nukahdin siihen lämpimään syliin. Se siitä saunasta sit mut laitettiin se sunnuntai-aamuna lämpiämään ja nautittiin kuumudesta ja vähän ehkä toisistamme..

Systeri perheineen tulikin sit päivällä hakee mut K:lta ja suunnattiin isän luo syömään. Ihana päivä kaiken kaikkiaan.

Tästä meneestä viikosta kerron myöhemmin kun nyt en vaan jaksa. Mä haluan nyt heittää aivot narikkaan ja uppoutua leffaan. Ihanaa kun on viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti