tiistai 25. tammikuuta 2011

I love my new tattoo

Otin sitten lauantaina ranteeseen kaunokirjotuksella tekstin jota rrrrrakastan. Vieläkin jaksan tuijotella ja ihastella sitä. Love it.

Työkaverin ex mies tehtailee tatskoja, joten mentiin lauantaina sinne sen tykö siinä kuuden pintaan, korkattiin kaljat ja tyyppi rupes hommiin. Jäätin sinne jumittamaan ja ottaan olutta ja hupista keikkaa oltiinki jo hyväs nousussa ysin aikaan.
Käytiin työkamun kavereiden kanssa parilla baarissa ja siitä innostuttiin lähtee vielä firman bileisiin baariin tai sinne jatkoille minne ne muut oli keilauksena jälkeen menneet.
Tuli otettua hippasen kaljaa lisää, jorattua ja pussailtua työkaverin kanssa. Hupsista saatana. Mut olipas kivaa pussailla. Meidän huulet kävi hyvin yhteen.
Kuulin kyl sit töissä maanantaina pientä piruilua ja tiedon et se heppu on avoliitossa.
Nooh, eipä tuo minuu hetkauta. Minä en sitä tiennyt joten :D
Ja ei, en mitään työpaikkaromassia kehittele enkä ees mitään ihastusta. Söpö mieshän se kyl oli ;)

Muuten töissä on helvetinmoinen kiire ja oon jotenki koomassa. Töiden jälkeen ei jaksa kun syödä ja jatkaa koomaamista sohvalla. Viikonlopun jälkeen ruokailutkin on mennyt vähän persiilleen ja nyt täytyy taas ottaa itteään niskasta kiinni ja jatkaa diettiä. Jos sitä huomenna kävelis töistä kotiin.. Tänäänkin oli lenkkarit repussa mut oli niin paska ilma kun räntää tuli vaakatasossa että bussipysäkille kävi tie.

Kohta hetki hömppäleffaa ja sit unille. Voisin mennä kyl vaikka heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti