sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Toivo

Yli 29 h ilman normiröökiä!!! Oon imeny posket lommolla sähkötupakkaa. En vielä nuolase ennenku tipahtaa mutta toivossa on hyvä elää. On jo paha olo tosta sähköröökin nikotiinista mut perkele. Minen anna nyt periks. Mielummin tota kun normiröökin miljoona muutakin myrkkyy nikotiinin lisäks!

Kävin tunnin lenkillä, jalka ei tahtonut nousta mut sainpahan raitista ilmaa. Sulatin pakastimenkin. Hurjaakin hurjempi viikonloppu siis takana :D

Ens perjantaina on ex-exduunin vuosijuhlat ja porukka taitaa valua jossain vaiheessa iltaa/yötä mun nurkille joten jos kutsu käy (kävi jo mut jos siis muistavat vielä hutikossaankin ilmotella mulle) niin ainakin perjantaina pääsee vähän ulkoilemaan :)

Huomenna Koo tulee kylään ( niille tulee nyt sit ero, palaan asiaan myöhemmin), tiistaina Myyn kanssa salille (tästä ei luisteta ellei pää ole kainalossa), keskiviikkona äitin luo/tai äiti mun luo kahville, torstaina töiden jälkeen luistelemaan (en ole käynyt moneen, moneen vuoteen. Iik) ja sit onkin jo perjantai.

Oho, miten se aika noin nopeesti taas menee :D
No mut jos ny kuitenkin nauttis vielä tästä illasta ja imuttelis lisää tota pilliä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti